Reserveren en info: Preuvn op de Broenehaar

Alle kaarten voor het komende zaterdagavond te houden evenement Preuv’n op de Broenehaar zijn uitverkocht en er staan zelfs mensen op een wachtlijst.
De werkgroep Economie, Recreatie & Cultuur (onderdeel van Mijn Langeveen/Bruinehaar 2030) had er niet van durven dromen dat de kaartverkoop zo hard van stapel zou gaan lopen en is dan ook erg tevreden. Het is daarnaast bijzonder te noemen dat er zoveel lokale ondernemers wat kunnen betekenen voor dit evenement. De aardappelen komen bijvoorbeeld van de bedrijven Schrage en Geerdink, ook gelegen in Bruinehaar. De oesterzwammen komen van het bedrijf Geerink, gelegen te Langeveen. Het vlees komt van de familie Neurink, gelegen te Bruinehaar welke een bijzonder vleesras voert: Blonde d’Aquitaine. Het pluimveebedrijf Oude Kotte te Geesteren zal ook met zijn aanbod van kipproducten niet ontbreken. Zelfs de producten uit de moestuin van de familie Bels (Bruinehaar) staan die avond tijdens het buffet opgesteld.
“We hopen hiermee een mooi gevarieerd aanbod te creëren van eerlijke streek gerelateerde producten” aldus Danielle Reekers namens de werkgroep in samenwerking met restaurant Waaijer. De spreekstalmeester heeft de schone taak wat over de producten te vertellen. Een lokale cabaretier sluit af met een mooi verhaal.
De laatste feiten op een rijtje
Op zaterdagavond 22 september wordt Preuv’n op de Broenehaar georganiseerd bij de familie Smelt, woonachtig aan de Gravenlandweg 17 te Bruinehaar. Vanaf 17.30 uur kunnen de gasten worden verwelkomd en om 18.00 uur wordt het buffet geopend.
Op vertoon van een toegangsbewijs/e-ticket kan een gast naar binnen. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

 

 

 

 

 

Mijn Langeveen/Bruinehaar 2030,

Werkgroep Economie/ Recreatie en Cultuur organiseert

in samenwerking met Café-Restaurant Waayer en Agri-Team

op  zaterdag 22 September a.s.

Preuv’n op de Broenehaar

Komt u ook naar de Broenehaar?  Om te genieten in de schuur van de  monumentale boerderij van de Familie Smelt , van de heerlijke koude en warme streekgerelateerde gerechten, van o.a. de volgende bedrijven : Schrager, Geerdink, Oude Kotte, Geerink, vlees van Richard Neurink,, ijs van Broenink, Honing van de Belshoeve,  en vlees van de authentieke grill  allemaal gepresenteerd in buffetvorm en bereid door Café-Restaurant Waayer.

Een  avond ouderwetse gezelligheid en plezier op de Broenehaar.

Waar              :  Familie Smelt, Gravenlandweg 17 te Bruinehaar

Aanvang       :  17.30 uur

Prijs               :  37.50 p.p. consumpties tijdens het buffet inbegrepen*

Reserveren :  Stuur een mail naar inlangeveenbruinehaar@gmail.com   met u naam, adres , telefoon nummer en het aantal personen
of via dit aanmeldformulier 

   

   

  U ontvangt dan van ons een mail over de betaalwijze,

  U reservering is definitief als u betaling geslaagd is.

  Bij deelname van 100 personen gaat het evenement door,

  maximale deelname 125 personen.

  Vol = Vol !

   

  *Keuze uit diverse soorten bier, 2 soorten wijn, tafelwater en jus d’orange